2012. júl 02.

„senki nem csinálhat bolondot belőled az engedélyed nélkül”

írta: debreceniifivezető
„senki nem csinálhat bolondot belőled az engedélyed nélkül”

udvaribolond.jpgAkkor miért hagyod? A megfelelési és az elfogadási vágy sokszor olyan erős emberekben, hogy hagyják bolondot csináljanak belőlük. Minél mohóbb vagy, annál sebezhetőbb leszel azok szemében akik bolondot szeretnének belőled csinálni.

Napjainkban ez így működik: Az újságot a kezembe véve találkoztam azzal a hirdetéssel, hogy több százezer forintot kereshetsz félnapi munkával havonta. Az emberek vágynak a gazdagságra, a jómódra. látszólag ezt kínálják nekik. A valóság azonban elszomorító, mert hamar kiderül, hogy az ilyen ajánlat mögött korunk csalói szeretnének bolondot csinálni az emberből. Fiatalok a gyors meggazdagodás reményében pedig könnyen esnek bele az ehhez hasonló csapdákba.Ne hagyd, hogy bolondot csináljanak belőled!!

Ha rájössz arra, hogy van olyan hely, ahol nem kell mindenáron megfelelned és jobbnak lenned a másiknál, akkor valószínűleg már egy gyülekezet tagja vagy. Isten ugyanis ezért adta a gyülekezetet, hogy az emberek átéljék azt, hogy a hitben feltétel nélküli elfogadás van. 

Szólj hozzá