2011. okt 17.

Könyvajánló

írta: debreceniifivezető
Könyvajánló

 Bill Hybels az egyik legelismertebb keresztény vezető napjainkban. A Willow Creek Community Church vezető lelkésze. Ez a gyülekezet egy dinamikusan növekvő közösség, amely ma ott van az USA 5 legnagyobb és legbefolyásosabb gyülekezete között. 

CSAK PÁR LÉPÉS - VEZESSÜK HITRE AZ EMBEREKET c. könyv egy igazán motiváló könyv. Most sem csalódtam Bill Hybelsben. Nagyon olvasmányos a könyv és a történetek igazán lelkesítőek. 

Arról szól ez a könyv ami minden keresztény küldetése, vezess hitre embereket. Beszélj a hitedről, élj a hited szerint.

A személyes evangelizációról szól ez a könyv. A kapcsolatok fontosságáról beszél, az egyéni keresztény életünk hitelességét hangsúlyozza. Nagy segítséget nyújt azzal kapcsolatban, hogy mi szerepeljen abban a pár mondatban, amit egy nem kereszténynek el kell mondanod, ha a hitedről beszélsz. Nem ügynököket akar képezni ez a könyv, hanem olyan keresztényeket, akik képesek a Szent Lélek vezetését meghallgatni és annak alapján cselekedni. 

Olvasd el, és gondold végig kész vagy e azt a pár lépést megtenni, ami egy másik ember egész életét megváltoztathatja és a te Istennel való kapcsolatodban is minőségi változást idézhet elő. Pár lépés, amikor ki kell lépni a kényelmi zónánkból és segíteni másoknak. 

Szólj hozzá