2011. aug 13.

Minden kezdet nehéz

írta: debreceniifivezető
Minden kezdet nehéz

Amikor valaki azon gondolkodik, hogy blogot ír, saját gondolatait, érzéseit tárja számára ismeretlen emberek elé. Izgalom van bennem, hogyan fogadják azokat a gondolatokat, tanácsokat, amelyeket igyekszem itt, az ifjúság vezetésről, a keresztény életmódról megosztani.

Hatékony keresztény ifjúsági munka csak megfelelő gyülekezeti háttérrel képzelhető el számomra. Éppen ezért néhány gondolatot a gyülekezettel kapcsolatban is igyekszem megosztani. Bízom abban, hogy olvasóim között lesz néhány olyan szülő, akinek a gyermeke jár egy keresztény közösség ifjúságába.

Nagyon szeretném, ha olyan könyvekre is felhívhatnám az olvasók figyelmét amelyek számomra sokat jelentettek/jelentenek. Így ebben a blogban lesz könyvismertető is. 

Minden fiatal nagy kérdése a társ kiválasztása, megtalálása. Bízom abban, hogy ebben a témakörben is lesznek hasznos megjegyzések, bátorítások. 

Ezekkel a célokkal és gondolatokkal szeretnék nekivágni ennek a blognak. Legyen ez a platform hasznára és épülésére minden olvasónak. 

Szólj hozzá